Kiderült, hogy Rácz Jenő mennyit költ naponta az új éttermében.


A Balaton partján új étterem nyitott kapui előtt áll, és a séf izgatottan keres egy tehetséges szakácsot. Az ideális jelöltnek nem csupán a konyhaművészet iránti szenvedelmét kell bizonyítania, hanem azt is, hogy meg tud birkózni a kihívásokkal: például a 120 kacsacomb elkészítése nem lehet számára megoldhatatlan feladat. Ha szereted a kihívásokat és a gasztronómia világát, itt a lehetőség, hogy csatlakozz egy különleges csapathoz!

A Konyhafőnök című gasztroreality műsorban ismerté vált Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő a napokban a Balatonnál, Alsóörsön nyitotta meg új éttermét, a családias légkörű Ypsilont, ahol a házias ízeké a főszerep, ráadásul a fine dining adta kötöttségek nélkül. Az állandó és beugrós munkatársakat már keresik; egy álláshirdetést a Balatoni munkák 2025 elnevezésű Facebook-csoportban is feladtak, melynek tanúsága szerint beugró szakácsra vagy profi konyhai kisegítőre lenne szükségük a következő, a pünkösd miatt háromnapos hétvégére a Balaton egyik legexkluzívabb kikötőjében nyílt étterembe.

A Michelin-csillagos séf különleges képességekkel rendelkező munkatársat keres, aki az alábbi feltételeknek megfelel:

- olvasható a posztban, melyben kiemelik, nem fine dining étteremről van szó, bisztro-étterem tapasztalat tökéletesen elég a beugrós munkavállalónak. Mint írják, a munkaidő napi 11 óra, amiért a Michelin-csillagos séf napi nettó 35 ezer forintos fizetést kínál, ami 3182 forintos órabérnek felel meg. Bár Rácz Jenő a hirdetés részletei miatt bőven kapott kritikát, a hozzáértők szerint a kínált fizetés kiemelkedő a piacon - írja a Story.

Related posts